Activiteiten rond veertigste verjaardag tv-serie Verano Azul

NERJA – Dit jaar wordt in Nerja de veertigste verjaardag van de, grotendeels in Nerja opgenomen, in Spanje mateloos populaire tv-serie ‘Verano Azul’ gevierd. Daarbij staat in Nerja een reeks aan activiteiten op de rol, die (als de Corona-pandemie geen roet in het eten gooit) in mei van dit jaar beginnen.

Het culturele programma is gericht op alle leeftijdsgroepen en is gebaseerd op gebeurtenissen uit de tv-serie. “We hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan het herstel van de toeristische sector in onze stad en daarbij de lokale economie een impuls te geven. Daar zijn immers het afgelopen jaar harde klappen gevallen door de Corona-pandemie. Er is ons veel aan gelegen om de lokale economie te steunen en waar mogelijk te herstellen’’, gaf burgemeester José Alberto Armijo aan in een toelichting op de activiteiten.  

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s