Málaga krijgt grote drive-in bioscoop

MALAGA – De stad Málaga krijgt in de nabije toekomst de op één-na grootste drive-in bioscoop van Europa. Het terrein, dat plaats zal bieden aan 250 auto’s, wordt gerealiseerd op het industrieterrein Guadalhorce langs de autosnelweg A-7.

Naast een scherm van 250 vierkante meter is het de bedoeling dat er op het terrein (met een grootte van zestien vierkante kilometer) ook ruimte komt voor horeca, foodtrucks en kinderspeelruimten. Het project is een initiatief van Autocine Madrid Race (https://autocinesmadrid.es/programacion/autocine-malaga/), de exacte datum van oplevering is nog niet bekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s