Nerja viert carnaval op alternatieve wijze

NERJA – Gedwongen door de beperkingen rond het Covid-19 virus wordt het jaarlijkse carnaval in Nerja dit jaar op een alternatieve wijze gevierd. Wethouder Elena Gálvez presenteerde deze week het programma voor dit jaar, waarbij ze afsloot met het uitspreken van de hoop op een ‘normaal’ carnavalsprogramma voor de komende jaren.

De jaarlijks gangbare optochten en feesten zijn dit jaar vanwege het Corona-virus niet mogelijk, waardoor het gros van de carnavalsactiviteiten in Nerja dit jaar on-line worden uitgevoerd via de Facebook-site van de gemeente Nerja. Wél te bezoeken is een expositie van carnavalskostuums in de Sala Municipal de Exposiciones aan de Calle Almirante Ferrandiz 12.

Deze wordt gehouden van woensdag 10 februari tot en met woensdag 10 maart. Via de gemeentelijke Facebooksite zijn twee prijsvragen uitgeschreven voor carnavalskostuums en één voor schaalmodellen van carnavalswagens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s