Verlenging van twee weken voor Corona-maatregelen

NERJA – De momenteel geldende Corona-maatregelen en -beperkingen in Nerja en omstreken duren nog tot minimaal zondag 15 februari. Dit blijkt uit een, op zondag 31 januari naar buiten gebracht, besluit van de Junta de Andalucía.

De Junta de Andalucía is van mening dat het aantal Covid-19 besmettingen eerst aanzienlijk moet dalen voor er sprake kan zijn van een versoepeling van de huidige regelgeving. Een en ander houdt onder meer in dat de momenteel geldende avondklok (22.00-06.00 uur) ook de komende twee weken van kracht is en dat de sluitingstijd van 18.00 uur voor de horeca voorlopig blijft gehandhaafd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s