Granada CF niet langs Celta de Vigo

GRANADA – In de 21ste speelronde van de Spaanse Primera División hielden Granada CF en Celta de Vigo elkaar zondagavond 31 januari in evenwicht. Het competitieduel in het voetbalstadion Nuevo Los Cármenes van Granada eindigde in een 0-0 gelijkspel.

De bezoekers hadden licht de overhand maar wisten dit niet in doelpunten uit te drukken. Granada staat na het gelijkspel zevende in de hoogste Spaanse voetbaldivisie. Woensdag 3 februari speelt de Andalusische formatie in de kwartfinales van de Copa del Rey (de Spaanse voetbalbeker, red.) een thuiswedstrijd tegen FC Barcelona (aanvang 21.00 uur).

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s