Málaga CF in blessuretijd naar winst op hekkensluiter

ALCORCON – Een treffer in de blessuretijd van de tweede helft tegen AD Alcorcón bracht voetbalclub Málaga CF zaterdagavond 30 januari op de valreep de winst (0-1) in het competitieduel tegen de hekkensluiter van de Spaanse Segunda División.

In het Estadio Santo Domingo van Alcorcón leek het treffen tussen de thuisclub en middenmoter Málaga lange tijd op een bloedeloze 0-0 uit te draaien. De Argentijn Pablo Chavarría besliste daar echter anders over, door zijn Andalusische club in de allerlaatste seconden van de wedstrijd via zijn treffer alsnog de overwinning te bezorgen: 0-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s