Feyenoord-PSV zondag in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Een deel van de voetbalwedstrijden uit de twintigste speelronde in de Nederlandse Eredivisie is dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Eén van de toppers uit deze speelronde is het duel tussen Feyenoord en PSV, dat zondagmiddag 31 januari (aanvang 14.30 uur) wordt afgewerkt in Rotterdam. Eerder die dag (13.15 uur) staat de wedstrijd tussen FC Twente en Heerenveen op het programma. De ontmoeting tussen AZ en Ajax kan bij El Fuego niet in zijn geheel worden uitgezonden gezien de aanvangstijd (16.45 uur) en de momenteel in Nerja verplichte Corona-sluitingstijd van 18.00 uur.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s