Aardschok in provincie Granada

VELEZ-MALAGA – Een aardschok met een kracht van 4,4 op de schaal van Richter bij Granada was zaterdag 23 januari rond het middaguur ook voelbaar in kustplaatsen als Vélez-Málaga en Motril. Van persoonlijke ongelukken of materiële schade is voor zover bekend geen sprake.

Vanuit Nerja kwamen er géén meldingen binnen bij het seismologisch instituut Instituto Geográfico Nacional. Het epicentrum van de aardschok lag bij de plaats Vegas del Genil. In het gebied rond Granada werden door de seismologen de afgelopen week 28 lichte aardschokken geregistreerd, waarmee het totaal deze maand opliep naar 83. De schok van zaterdag was de sterkte in deze reeks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s