Granada CF morst punten bij CA Osasuna

OSASUNA – In de voetbalcompetitie voor de Spaanse Primera División ging de Andalusische subtopper Granada CF zondagmiddag 24 januari onderuit in de uitwedstrijd bij en tegen staartclub CA Osasuna: 3-1.

De thuisclub nam in de eerste helft afstand via twee treffers van de Kroaat Ante Budimir (27ste en 39ste minuut). Vijf minuten na de rust produceerde de Colombiaanse aanvaller Luis Javier Suárez de aansluittreffer voor de bezoekers, die vervolgens op zoek gingen naar de gelijkmaker. Vier minuten voor het einde maakte Jon Moncayola aan die illusies een einde door te tekenen voor de derde treffer namens Osasuna. Een veldverwijzing voor de Argentijn Facundo Roncaglia, twee minuten voor tijd, betekende dat Osasuna de slotminuten met tien spelers moest doorstaan. De resterende speeltijd bleek voor Granada te kort om hier voordeel uit te halen, met een 3-1 eindstand tot gevolg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s