Málaga CF onderuit in eigen huis

MALAGA – In de 22ste speelronde voor de Spaanse Segunda División ging Málaga CF zaterdagavond 23 januari in het eigen La Rosaleda-voetbalstadion met 0-2 onderuit tegen het bezoekende Ponferradina. De thuisclub had weliswaar een licht veldoverwicht maar zag geen kans dit kwaliteitsverschil in doelpunten uit te drukken.

Ponferradina nam na een kwartier spelen de leiding dankzij een treffer van Óscar Sielva. Málaga ging daarna verwoed op jacht naar de gelijkmaker maar deze spelwijze resulteerde louter in een vracht aan gele kaarten (vijf stuks). De bezoekers hielden het hoofd koel en produceerden twee minuten voor tijd een tweede treffer, waarmee het vonnis over Málaga werd geveld. Gaspar Panadero tekende voor de 0-2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s