Voetbalduels uit dertiende speelronde eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Een deel van de voetbalwedstrijden uit de dertiende speelronde in de Nederlandse Eredivisie is zaterdag 19 december en zondag 20 december in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Deze bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

PSV werkt zaterdag 19 december (aanvang 20.00 uur) een uitwedstrijd af in Waalwijk tegen RKC, Vitesse neemt het een dag later in Arnhem vanaf 12.15 uur op tegen Feyenoord. Koploper Ajax gaat zondag 20 december op bezoek bij ADO Den Haag (aftrap 14.30 uur).

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Zo wordt onder meer zondagavond 20 december het thuisduel in de Segunda Divisíon van het Andalusische Málaga CF tegen UD Logroñés uitgezonden. Granada CF werkt eerder die dag (vanaf 16.15 uur) een thuiswedstrijd voor de Primera División af tegen Real Betis Sevilla.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s