Opnieuw lichte versoepeling Corona-maatregelen

NERJA – Met ingang van zaterdag 19 december is er opnieuw een lichte versoepeling van de Corona-maatregelen van kracht voor Nerja en omstreken. Daarbij is de avondklok aan beide kanten een uur verkort: die gaat nu ’s avonds om 23.00 uur in (was 22.00 uur) en loopt de volgende ochtend om 06.00 uur af (was 07.00 uur).

Het vorige week aangekondigde verbod voor de horeca om open te zijn tussen 18.00 uur en 20.00 uur is door de Junta de Andalucía herroepen. Bars en restaurants mogen nu tot 22.30 uur aaneengesloten de deuren open houden met de restrictie dat er tussen 18.00 uur en 20.00 uur géén alcoholische dranken worden verkocht.

Op kerstdag 24 december en nieuwjaarsnacht 1 januari gaat de avondklok pas in om 01.30 uur. Van 23 december tot 6 januari zijn verplaatsingen over de provinciegrenzen met als doel familiebezoek beperkt toegestaan. Daarnaast is de limiet van zes personen per gezinswoning voor de dagen 24, 25, 31 december en 1 januari opgevoerd tot maximaal tien personen. Voor de overige dagen blijft de huidige limiet van zes personen gehandhaafd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s