Málaga CF loot Real Oviedo voor de Spaanse beker

MALAGA – In de tweede ronde van de strijd om de Spaanse voetbalbeker Copa del Rey heeft Málaga CF het eveneens in de Segunda División uitkomende Real Oviedo geloot als tegenstander. Beide ploegen staan op huidige competitieranglijst genoteerd in de middenmoot, respectievelijk als elfde (Real Oviedo) en twaalfde (Málaga) met een gelijk aantal punten.

De wedstrijd is vooralsnog voorzien op 5, 6 óf 7 januari, de datum en het exacte tijdstip moeten nog worden overeengekomen. Het duel wordt afgewerkt in het voetbalstadion La Rosaleda van Málaga. Granada CF lootte relatief gunstig voor de tweede ronde. De ploeg speelt een uitwedstrijd tegen Cultural Leonesa, een club uit León die uitkomt in de Segunda División B.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s