Nerja ontvangt half miljoen voor verbetering stranden

NERJA – De Junta de Andalucía heeft aan de gemeente Nerja een eenmalige subsidie van een half miljoen euro toegekend voor de verbetering van de diverse stranden in Nerja. De wethouder van strandzaken Mari Carmen López heeft inmiddels aangegeven dat het merendeel van het toegekende bedrag van 498.213 euro zal worden aangewend om te toegang tot het Torrecilla-strand te verbeteren.

De boulevard ter plekke krijgt een renovatie, ook de toiletten worden vernieuwd en er wordt een nieuwe eerste hulp-post ingericht. Verder wordt er een nieuw reddingsvoertuig aangeschaft. Daarnaast komen er op het strand van Burriana 34 ondergrondse containers en worden er op de diverse stranden twintig nieuwe afvoerputten gerealiseerd voor de douches. Verder staan er diverse verbeteringen en renovaties op de rol voor het Playazo-strand.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Een gedachte over “Nerja ontvangt half miljoen voor verbetering stranden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s