Bescheiden kerstprogramma voor Nerja

NERJA – De gemeente Nerja heeft het kerst- en nieuwjaar-programma voor dit jaar gepresenteerd, dat gezien alle veiligheidsmaatregelen rond het Covid-19 virus beduidend soberder is dan de afgelopen jaren het geval was. Zo zijn de feestelijke intochten van zowel de kerstman als de drie koningen dit jaar van het feestprogramma geschrapt.

Door het wegvallen van deze traditionele sessies – waarbij de kinderen hun verlanglijstjes konden overhandigen aan de knechten van de kerstman en de drie koningen – worden er als alternatief in diverse delen van Nerja en Maro speciale brievenbussen geïnstalleerd waarin de jeugd de verlanglijstjes kan deponeren.

Ook heeft de gemeente twee prijsvragen uitgeschreven voor de beste kerststal en de fraaiste kerstboom in Nerja. Om deel te nemen aan de kerststal-verkiezing kan een foto of video worden gestuurd naar het emailadres egalvez@nerja.es óf via Whatsapp naar het nummer +34 661 836 447. Wat betreft de wedstrijd voor de fraaiste kerstboom zullen twaalf geselecteerde deelnemende groepen hun versierde bomen installeren op diverse plaatsen in Nerja, waarna een jury een oordeel zal vellen.

Het traditionele nieuwjaarsconcert op 1 januari in de Salvador-kerk op het Balcón de Europa gaat wél door. Daarbij dienen alle momenteel geldende beperkingen zoals het dragen van mondkapjes en het onderling houden van minimaal 1,5 meter afstand in acht genomen te worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s