Quizmiddag bij Fitzgerald’s Bar in Nerja

NERJA – Bij Fitzgerald’s Bar in Nerja staat maandagmiddag 30 november een (Engelstalige) quizmiddag op het programma, waarbij de opbrengsten ten goede komen aan de dierenstichting Costa Animal Society (CAS).

Fitzgerald’s is te vinden op de hoek van park Verano Azul (Calle Antonio Ferrandis Chanquete), onder het pand van de SuperSol-supermarkt in Nerja. De middag begint rond 14.00 uur, de inschrijvingskosten bedragen 5 euro per persoon. De teams mogen uit maximaal zes personen bestaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s