Aantal Corona-gevallen in Nerja nauwelijks opgelopen

NERJA – Met een lichte stijging van twee gevallen is het aantal geconstateerde Corona-gevallen binnen de gemeente Nerja in het afgelopen weekeinde opgelopen naar 241. Hiervan zijn er achttien aan het licht gekomen gedurende de afgelopen twee weken. Dit meldden de lokale gezondheidsdiensten aan de hand van de meest recente cijfers.

Met de lichte stijging van het afgelopen weekeinde lijkt de opmars van het virus binnen de gemeentegrenzen van Nerja vooralsnog een halt te zijn toegeroepen, na de alarmerende toename van de afgelopen weken. Ook op het gebied van het aantal genezingen zijn de meest recente cijfers positief: van de eind vorige week 155 genezen gevallen ging dit cijfer gedurende het afgelopen weekeinde naar 171 op het totaal van 241 besmettingen.

In de huidige veiligheidsmaatregelen komt deze week geen verandering.

Een gedachte over “Aantal Corona-gevallen in Nerja nauwelijks opgelopen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s