Temperaturen rond Nerja gaan verder omlaag

NERJA – De temperaturen rond de kustplaats Nerja lopen deze week verder naar beneden. Voor komend weekeinde voorzien de meteorologen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) een daling naar een gemiddelde dagtemperatuur van 12 graden Celsius.

De wind laat het de komende week in de weersvoorspellingen van Aemet afweten. In die voorspellingen valt het aan het begin van de week nog mee met de temperaturen (tot en met woensdag 2 december nog circa 18 graden Celsius), daarna daalt het kwik tot circa 12 graden op zaterdag. Van regen is daarbij volgens de weerkundigen tot vrijdag 4 december geen sprake, wél is er boven de grens van duizend meter kans vanaf donderdag 3 december kans op sneeuwval in het gebergte rond Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s