Aangepaste kerstverlichting in Nerja en Maro

NERJA – De gemeentelijke kerstverlichting in zowel Nerja als Maro wordt dinsdag 1 december voor het eerst dit jaar ontstoken. De feestelijke verlichting op diverse pleinen en in de straten van het centrum blijft tot en met woensdag 6 januari 2021.

Voor de installatie van alle kerstverlichting heeft de gemeente Nerja dit jaar een bedrag van 61.710 euro (vorig jaar nog 114.345 euro, red.) uitgetrokken. De besparing van bijna 50 procent komt ten goede aan de gemeentelijke hulpfondsen voor bedrijven en gezinnen die zijn getroffen door de Corona-crisis. De besparing bestaat gedeeltelijk uit het verkorten van de verlichtingsuren, die dit jaar worden aangepast aan de openingsuren voor de horeca en de winkels.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s