Verruiming openingstijden horeca in nieuwe Corona-regels

NERJA – Er komt een kleine verlichting in de Covid-19 beperkingen voor de horeca in en rond Nerja. Vanaf maandag 23 november mogen bars en restaurants tot 21.30 uur geopend blijven in plaats van de huidige 18.00 uur. Daarbij mag na 18.00 uur alleen eten afgehaald worden en niet ter plekke worden genuttigd. Dit maakte Juan Manuel Moreno, voorzitter van de Junta de Andalucía, vandaag bekend nadat er door de Spaanse regering nieuw overleg is gevoerd over de Corona-maatregelen.

Ook speelgoedwinkels hebben een verruiming van de openingstijden gekregen, in het kader van de naderende feestdagen. Voor deze sector is voor de komende twee weken een sluitingstijd bepaald van 20.00 uur.

Voor al het overige blijven de huidige maatregelen van kracht, inclusief het straatverbod van 22.00 uur tot 07.00 uur en de huidige verplaatsingsbeperkingen. De nieuwe regels gelden tot donderdag 10 december, dan wordt de situatie opnieuw bekeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s