Granada CF onderuit tegen Valladolid

GRANADA – In het Nuevo Los Cármenes-stadion van Granada heeft de Andalusische voetbalclub én subtopper Granada CF zondagavond 22 november een pijnlijk competitieverlies geleden in de Primera División tegen staartclub Valladolid. Na een 0-1 ruststand werd het uiteindelijk 1-3.

Granada kwam in de eerste helft ongelukkig op achterstand, toen Óscar Plano in de tweede minuut van de blessuretijd Valladolid op voorsprong zette: 0-1. Marcos André verdubbelde de marge voor de bezoekers acht minuten na rust, Domingo Duarte deed tien minuten later met een treffer wat terug voor de thuisclub.

Het sterkere Granada drong daarna nog wel aan maar slaagde er niet in de mogelijkheden te verzilveren. In de slotminuut was Valladolid in een tegenaanval wél effectief en bepaalde João Pedro Neves de eindstand op 1-3.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s