Guardia onderschept 300 kilo softdrugs in tankwagen bij Málaga

MALAGA – Op de A-7 bij  Málaga heeft de Guardia Civil vrijdag 20 november een tankwagen staande gehouden waarin meer dan 300 kilo aan hasj en marihuana was verstopt. Bij de aanhouding van de tankwagen sloeg een aantal meerijdende personenauto’s op de vlucht.

In september en oktober bracht de narcoticabrigade van de Guardia de georganiseerde drugshandel in Andalucía ook al slagen toe met diverse andere aanhoudingen en het daaruit voortvloeiende oprollen van drugsnetwerken. Daarbij werden circa twintig arrestaties verricht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s