Effectief Málaga CF klopt Sabadell

SABADELL – Een effectief spelend Málaga CF haalde zondagmiddag 8 november drie punten voor de Segunda División op in Catalonië door het thuisspelende Sabadall met 1-2 af te troeven. De Andalusische club herstelde zich daarmee van de 0-3 nederlaag tegen koploper Espanyol een week geleden.

Sabadell had weliswaar gedurende de gehele wedstrijd licht de overhand, maar het waren de bezoekers die door een treffer van Iván Calero na zestien minuten op voorsprong kwamen. Het antwoord van Sabadell liet amper drie minuten op zich wachten: in de negentiende minuut bracht Néstor Querol beide ploegen weer in evenwicht:  1-1. Na de pauze besliste Pablo Chavarría in de 75e minuut het duel alsnog in het voordeel van Málaga: 1-2.

Foto (c) Facebooksite Málaga CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s