Horeca en winkels in Andalucía vanaf maandag ’s avonds gesloten

NERJA – Horecagelegenheden en winkels moeten de komende twee weken, met ingang van dinsdag 10 november, ’s avonds om 18.00 uur hun deuren sluiten. Dit verklaarde de president van de Junta de Andalucía, Juanma Moreno, zondagmiddag in een persconferentie over de nieuwe Corona-maatregelen in Andalucía.

De aangekondigde maatregelen zijn in principe de komende twee weken geldig. Daarbij geldt een avondklok van 22.00 uur ’s avonds tot 07.00 uur de volgende dag. Scholen blijven voorlopig normaal geopend en alle momenteel geldende beperkingen zijn met twee weken verlengd. Deze maatregelen zijn geldig tot maandag 23 november.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s