Granada CF onderuit bij koploper Real Sociedad

SAN SEBASTIAN – In de Spaanse Primera División ging Granada CF zondagmiddag 8 november onderuit tegen de verrassende koploper Real Sociedad. In de Baskische hoofdstad San Sebastian stond na negentig minuten voetbal een 2-0 eindstand op het bord.

Beide doelpunten vielen in het eerste half uur van de wedstrijd. Eerst bracht Nacho Monreal de thuisclub in de 22ste minuut op voorsprong, vijf minuten later verdubbelde Mikel Oyarzabal de marge: 2-0. De verder oppermachtige thuisclub beëindigde de wedstrijd met tien spelers, nadat Robin Le Normand vier minuten voor het einde van de wedstrijd van het veld werd gestuurd.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s