Granada klopt ook Getafe

GETAFE – Na de winst in Eindhoven op PSV voor de Europa League afgelopen week, was voetbalclub Granada CF dit weekeinde ook succesvol in de competitie voor de Spaanse Primera División. In Getafe, een voorstad van Madrid, werd de gelijknamige voetbalclub zondagavond 25 oktober met 0-1 verslagen.

Mede dankzij deze winst steeg Granada naar de derde plaats op de ranglijst. Geheel volgens de veldverhoudingen was de overwinning overigens niet, getuige de verhoudingen in het balbezit: 65% voor de thuisclub. De enige treffer viel op slag van rust en kwam voort uit een door Ángel Montoro Sánchez benutte strafschop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s