Málaga CF niet langs Mirandés

MALAGA – In het eigen voetbalstadion La Rosaleda is Málaga CF er zondagavond 25 oktober niet in geslaagd het bezoekende Mirandés van zich af te schudden. Na negentig minuten voetbal stond er een 1-1 gelijkspel op het scorebord.

De thuisclub ging wel voortvarend van start en nam na een kwartier spelen de leiding in de wedstrijd. Jozabed Sánchez Ruiz tekende voor de treffer namens Málaga. Acht minuten na rust bracht de Slowaak Erik Jirka met zijn treffer de beide ploegen weer op gelijke hoogte. Málaga staat nu, na acht competitiewedstrijden, op de vierde plaats in de Segunda División.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s