Voetbalinterlands Oranje komende week in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego in Nerja worden alle belangrijke voetbalwedstrijden voor de Europese- en nationale competities (evenals interlands) live uitgezonden op grote tv-schermen. De komende dagen is er een reeks aan wedstrijden voor de Nations League te zien. Ook oefeninterlands, zoals die van woensdag 7 oktober tussen Nederland en Mexico, zijn bij El Fuego te volgen.

De wedstrijd tussen Nederland en Mexico wordt woensdagavond gespeeld vanaf 20.45 uur. Op zondag 11 oktober (aanvang 18.00 uur) speelt Oranje voor de Nations League een uitwedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina, op woensdag 14 oktober wacht in deze competitie de uitwedstrijd tegen Italië (aftrap 20.45 uur).

Bar El Fuego is te vinden pal voor de entree naar de boulevard aan Playa Burriana in Nerja, aan de Calle Filipinas. De wedstrijden zijn daar te volgen via diverse grote tv-schermen, in de pauze worden er typische Hollandse snacks geserveerd.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s