Benefietavond bij Fitzgerald’s Bar in Nerja

NERJA – Bij Fitzgerald’s Bar in Nerja staat zaterdagavond 10 oktober een (Engelstalige) activiteitenavond op het programma, waarbij de opbrengsten ten goede komen aan de lokale  stichting Pippa’s Pawprints Dog Rescue.

Fitzgerald’s is te vinden op de hoek van park Verano Azul (Calle Antonio Ferrandis Chanquete), onder het pand van de SuperSol-supermarkt in Nerja. De avond begint rond 19.30 uur, de deelnamekosten bedragen tien euro per persoon. Na afloop staat er een optreden gepland van de artiest Nigel Smith.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s