Drie nieuwe Corona-gevallen in Nerja

NERJA – In het afgelopen weekeinde is het aantal geregistreerde Corona-gevallen binnen de gemeente Nerja opgelopen met drie nieuwe meldingen. Daarmee is het totaal aantal Covid-19 besmettingen in Nerja, sinds het begin van de pandemie in maart van dit jaar, gestegen naar 118.

Daarnaast maken de officiële instanties nu gewag van twee dodelijke slachtoffers in de afgelopen maanden, nadat er de afgelopen weken telkens melding werd gemaakt van één dodelijk slachtoffer. Daarbij mag worden aangenomen dat een sterfgeval van ruim een maand geleden nu eindelijk is opgenomen in de officiële cijfers van de Junta de Andalucía. Het aantal geconstateerde besmettingen gedurende de laatste twee weken is aanzienlijk teruggelopen ten opzichte van vorige week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s