Nerja trekt ruim een ton uit voor verbetering lokale wegen

NERJA – De gemeente Nerja gaat nog deze maand over tot het uitvoeren van reparaties aan het wegdek van de lokale wegen naar de Río de la Miel en het gebied Loma de las Cuadrillas, tussen Nerja en Almuñécar. Voor de werkzaamheden is een budget uitgetrokken van 128.000 euro.

Beide wegen dateren uit 2004 en verkeren momenteel in slechte staat door achterstallig onderhoud. Naast wegdekreparaties behoren het verbeteren van de verlichting en het herstel van de bermen tot de, inmiddels door de provincie goedgekeurde, plannen van aanpak.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s