Aemet voorziet regenval in en rond Nerja

NERJA – De Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwacht voor donderdagnacht en vrijdagochtend forse regenval in en rond Nerja. In de meest recente voorspellingen is daarbij sprake van regen in de avonduren van donderdag 17 september en onweer in de ochtenduren van vrijdag 18 september.

Daarna is er volgens de meteorologen sprake van opklaringen en een redelijk zonnig weekeinde met af en toe wat bewolking. De temperaturen worden voor de komende dagen op een gemiddelde van circa 25 graden Celsius geschat, de wind neemt iets in kracht toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s