Fernando Delpaso treedt op in Nerja bij bar El Molino

NERJA – In één van de oudste barretjes van Nerja, El Molino aan de Calle San José in de binnenstad, staat zaterdag 19 september een avond vol flamencomuziek op het programma. De lokaal vermaarde flamenco-artiest Fernando Delpaso treedt dan  vanaf circa 22.00 uur op bij El Molino.

El Molino is één van de oudste bars van Nerja en bekend vanwege de centrale rol in de vermaarde tv-serie ‘Verano Azul’ en is te vinden aan de Calle San José, die de twee belangrijkste winkelstraten van Nerja (Calle Pintada en Calle Cristo) met elkaar verbindt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s