Granada CF moeiteloos naar winst in Europa League

GRANADA – De Andalusische voetbalclub Granada CF heeft zich donderdagmiddag in Albanië moeiteloos geplaatst voor de volgende voorronde van de Europa League. De Spaanse formatie kwam in de uitwedstrijd tegen KF Teuta Durrës geen enkel moment in de problemen en boekte een solide 0-4 overwinning.

Granada kwam al vroeg in de wedstrijd op een 0-2 voorsprong, toen eerst Roberto Soldado de score na vijf minuten spelen opende en de Braziliaanse middenvelder Robert Kenedy Nunes do Nascimento de marge vijf minuten daarna verdubbelde. De Venezolaan Yangel Herrera voerde na een half uur spelen de stand op naar 0-3 en tekende direct na de rust voor de vierde Andalusische treffer.

De Albanese thuisclub kon hier behalve vier gele en een rode kaart weinig tegenover stellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s