Scholen in Nerja klaar voor nieuw leerjaar

NERJA – De scholen in Nerja beginnen maandag 7 september goed voorbereid aan een nieuw schooljaar. Volgens wethouder wethouder Gema Laguna zijn alle mogelijke veiligheidsmaatregelen getroffen in een tijd waarin de strijd tegen het Covid-19 virus het straatbeeld beheerst.

“Onze eerste prioriteit is de veiligheid van de kinderen. In samenwerking met de Junta de Andalucía hebben we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen getroffen. Op de diverse scholen zijn maskers en thermometers aangeleverd, looproutes en hygiëne-maatregelen zijn aangegeven en het personeel heeft een Covid-19 test ondergaan. De gemeente doet er alles aan om de veiligheid te garanderen, samen zullen we deze crisis overwinnen”, stelt Laguna vastberaden in een verklaring voor het begin van het schooljaar 2020/2021.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s