Formule 1 GP en Nations League-voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voetbal- en autosportliefhebbers komen dit weekeinde volop aan hun trekken bij de  Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana. Naast voetbalwedstrijden uit de Nations League is op zondag 6 september bij El Fuego de Formule 1 Grand Prix in het Italiaanse Monza op meerdere grote tv-schermen te volgen.

De Formule 1-coureurs (met onder anderen Max Verstappen) starten zondag om 15.10 uur voor hun Grand Prix. In de Nations League ontmoeten zaterdag 5 september onder meer IJsland-Engeland (aanvang 18.00 uur) en Denemarken-België (aftrap 20.45 uur) elkaar. Een dag later zijn bij El Fuego onder meer Zwitserland-Duitsland en Spanje-Oekraïne (beide duels beginnen op 20.45 uur) te zien.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s