Aangepaste viering Feria de las Maravillas in Maro

MARO – Het jaarlijkse dorpsfeest van het – tot de gemeente Nerja behorende – kustplaatsje Maro, het Feria Nuestra Señora de las Maravillas, wordt dit jaar op een aangepaste wijze gevierd in verband met alle Corona-maatregelen.

Zo zijn de gebruikelijke tochten van diverse muziekbands door het centrum van het dorp dit jaar vervangen door digitale activiteiten via Facebook en YouTube-kanalen. Die zijn vooral dit weekeinde actief (“Junta de Festejos de Maro”), terwijl er op maandag 7 september een uitzending wordt verzorgd door de lokale tv-zender TeleNerja. Op dinsdag 8 september is er een mis (aanvang circa 19.30 uur) in de kerk van Maro.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s