Zomerweer houdt aan rond Nerja

NERJA – Er komt voorlopig nog geen einde aan de nazomer rond Nerja en omstreken. Ook voor de komende week zijn het zon en aangename temperaturen die het beeld aan de Costa del Sol bepalen. Dit blijkt uit de meest recente weersvoorspellingen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

De gemiddelde dagtemperatuur ligt daarbij dit weekeinde én de komende week rond de 26 graden Celsius. Vooral in dit weekeinde voert de zon daarbij de boventoon, gaandeweg de komende week neemt de bewolking iets toe. De wind blijft voorlopig zwak tot matig, alleen op dinsdag 8 september voorziet Aemet een wat sterkere wind, die daarna voor de rest van de week weer in kracht afneemt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s