Voetbalinterlands Oranje in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego in Nerja worden alle belangrijke voetbalwedstrijden voor de Europese- en nationale competities live uitgezonden op grote tv-schermen. De komende dagen is er een reeks aan wedstrijden voor de Nations League te zien.

Vrijdagavond 4 september wordt de eerste wedstrijd voor de Nations League (poule A) van het Nederlands elftal uitgezonden. Oranje treedt dan in Amsterdam (Johan Cruijff ArenA) aan tegen Polen, drie dagen later (maandag 7 september) volgt de beladen wedstrijd tegen Italië (eveneens in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA). Beide duels beginnen om 20.45 uur.

Bar El Fuego is te vinden pal voor de entree naar de boulevard aan Playa Burriana in Nerja, aan de Calle Filipinas. De wedstrijden zijn daar te volgen op diverse grote tv-schermen, in de pauze worden er typische Hollandse snacks geserveerd.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s