Processie Rosario de la Aurora gaat dit jaar niet door

NERJA – De traditionele processie Rosario de la Aurora, die ieder jaar in september door de straten van Nerja trekt, is voor dit jaar afgelast in verband met de veiligheidsmaatregelen rond het Corona-virus.

In plaats daarvan wordt er zaterdag 12 september een mis gehouden in de El Salvador-kerk (naast het Balcón de Europa). Deze mis begint rond 19.30 uur. Potentiële bezoekers wordt dringend verzocht de onderling gewenste afstand te respecteren, het dragen van een mondmasker is verplicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s