Tweede Corona-slachtoffer in Nerja

NERJA – In het Hospital Comarcal de la Axarquía van Vélez-Málaga is donderdagmiddag 3 september een 81-jarige vrouw uit Nerja overleden aan de gevolgen van het Corona-virus. De vrouw is het tweede dodelijke slachtoffer uit Nerja sinds de uitbraak van het virus in maart dit jaar.

Het aantal geconstateerde  Covid-19 besmettingen in Nerja (sinds het begin van de pandemie) was eerder deze week opgelopen tot 52. De gemeente Nerja vraagt de bewoners en de aanwezige toeristen zich vooral aan de veiligheidsvoorschriften te houden.

Naast het dragen van een mondmasker in openbare ruimten is het onderling bewaren van anderhalve meter afstand en het veelvuldig ontsmetten van de handen daarbij momenteel een regel. Deze week werden ook de stranden van Nerja vanaf 21.30 uur tot 07.00 uur afgesloten voor recreatief gebruik en zijn ook andere veiligheidsmaatregelen aangescherpt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s