Zonnige week met temperaturen rond de 30 graden voor Nerja

NERJA – Met gemiddelde dagtemperaturen rond de 30 graden Celsius gaat Nerja de eerste septemberweek van dit jaar in. De wind neemt daarbij in kracht af tot een zwakke bries, die bij tijd en wijle aanwakkert tot een matige wind. Met name op dinsdag 1 en woensdag 2 september kan er af en toe een wolkendek(je) voorbij drijven.

Dit voorspelt de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar recentste weersverwachtingen voor Nerja en omstreken gedurende de komende dagen. Van neerslag is in die voorspellingen geen sprake, wel neemt de wind volgens de verwachtingen van de meteorologen aan het einde van de week weer in kracht toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s