Granada CF loot Albanese opponent in voorronde Europa League

GRANADA – De Andalusische voetbalclub Granada CF heeft een Albanese tegenstander geloot in de voorronde voor de Europa League 2020/2021. Op donderdag 17 september debuteert Granada in het Europese voetbal met een uitduel tegen KS Teuta Durrës.

In deze enkele wedstrijd (er wordt geen return gespeeld) moet Granada achter gesloten deuren (de wedstrijd wordt zonder publiek gespeeld vanwege de Corona-pandemie) een plek in de volgende kwalificatieronde voor de Europa League afdwingen. Bij winst plaatst Granada zich voor de derde voorronde, die op donderdag 24 september wordt afgewerkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s