Aantal Corona-gevallen in Nerja loopt iets op

NERJA – Het aantal geconstateerde besmettingen met het Covid-19 virus in Nerja is gedurende het afgelopen weekeinde opgelopen van 38 naar 50 gevallen. Dit blijkt uit de vandaag door de Junta de Andalucía vrijgegeven cijfers rond de Corona-crisis.

Deze cijfers worden bijgehouden sinds het begin van de Corona-crisis in maart van dit jaar. Eén slachtoffer is daarbij overleden, negen besmette gevallen zijn inmiddels weer genezen verklaard in Nerja. Verhoudingsgewijs is het percentage nog altijd laag op een inwonertal van 21.000 (exclusief de circa vijfduizend toeristen die momenteel in Nerja verblijven), toch waarschuwen de gezondheidsdiensten om momenteel vooral de extra voorzorgsmaatregelen (en verplichtingen) zoals het dragen van mondmaskers en het veelvuldig ontsmetten van de handen in acht te nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s