Voetballers van Córdoba CF trainen in Nerja

NERJA – De voetballers van Córdoba CF, spelend in de Spaanse Segunda División B, werken deze week een trainingskamp af in Nerja. Uitvalsbasis is daarbij het voetbalstadion Estadio Enrique López Cuenca van Nerja (aan de N-340 ter hoogte van de afslag naar het strand van Burriana).

De club, die uitkomt op het derde voetbalniveau van Spanje, keert op zaterdag 29 augustus terug naar Córdoba. De selectie bestaat uit 26 spelers, die dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur een trainingssessie afwerken op de velden van het sportcomplex in Nerja. Ook staat er dagelijks in de avond vanaf 19.00 uur een trainingssessie gepland in het voetbalstadion Estadio Enrique López Cuenca.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s