Zeven nieuwe Corona-gevallen in Nerja

NERJA – Binnen de gemeente Nerja zijn gedurende het afgelopen weekeinde zeven nieuwe gevallen van Corona-besmettingen geconstateerd, zo meldt het de gezondheidsdienst Consejería de Salud y Familias vandaag. In de gehele Axarquía-regio (waartoe plaatsen als Nerja, Frigiliana, Torrox Vélez-Málaga en Algarrobo behoren) werden in het afgelopen weekeinde 53 gevallen van Covid-19 gemeld.

Veruit de meeste meldingen kwamen uit Vélez-Málaga (36). Sinds het begin van de pandemie in maart zijn er nu in Nerja (meer dan 21.000 inwoners, exclusief duizenden toeristen) 38 gevallen bekend. Hiervan zijn negen mensen hersteld verklaard en is één persoon overleden. Het dorp La Viñuela kreeg het afgelopen weekeinde te maken met een eerste positieve test op het Covid-19 virus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s