Hitte rond Nerja neemt iets af

NERJA – De hitte van de afgelopen dagen rond Nerja neemt deze week iets af. Volgens de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) blijft de gemiddelde dagtemperatuur de komende dagen steken op iets onder de grens van dertig graden Celsius.

De zon houdt daarbij wel de overhand, al is er met name op maandagochtend 24 augustus af en toe sprake van bewolking. Ook voor woensdag 26 en donderdag 27 augustus voorziet Aemet voorbij drijvende wolkendekken, regen wordt daarbij niet voorzien. Gedurende deze week is er sprake van een matige tot zwakke wind, welke aan het einde van de week in kracht toeneemt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s