Ambachtsmarkt ‘Noche Artesana’ in Frigiliana

FRIGILIANA – In het bergdorp Frigiliana, even boven Nerja, kan donderdagavond 20 augustus een ‘Noche Artesana’ worden bezocht. Tijdens deze avond kunnen belangstellenden ambachtslieden aan het werk zien bij het uitoefenen van allerlei beroepen uit vervlogen tijden.

De Noche Artesana duurt van 19.00 tot 23.00 uur. Vanuit Nerja rijdt er een (gratis) bus om 19.00 uur vanaf de centrale bushalte (bij de brug over de Río Chillar, de entree van Nerja over de N-340). Deze bus vertrekt ’s avonds om 23.00 uur weer vanuit Frigiliana naar Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s