Expositie werken van Coby Bloemsma in Sala Municipal

NERJA – In de Sala Municipal de Expociones van Nerja zijn vanaf donderdag 20 augustus werken te zien van de Nederlandse kunstenares Coby Bloemsma. Naast schilderijen zijn er collages te zien, de meesten van vrouwen met daarnaast afbeeldingen van Japanse figuren, sieraden en schilderijen van landschappen.

De Sala Municipal de Exposiones is te vinden aan de Calle Cristo (even boven het postkantoor) in het centrum van Nerja. De openingstijden zijn 11.30-14.00 uur en 19.30-22.00 uur. De expositie duurt tot zaterdag 5 september.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s