Halve finales Champions League-voetbal in Nerja te volgen bij El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) zijn dinsdag 18 en woensdag 19 augustus de wedstrijden in de halve finales voor de Champions League live te volgen.

De voetbalwedstrijden zijn daar te zien op diverse grote tv-schermen. Dinsdagavond werken het Duitse RB Leipzig en het Franse Paris Saint-Germain hun onderlinge duel af, aan dag later treffen Olympique Lyon (Frankrijk) en Bayern München (Duitsland) elkaar. Op beiden dagen beginnen de duels om 21.00 uur.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s